Netwerk Artrose

Netwerk Artrose

Het Netwerk Artrose Noordwest is een regionaal initiatief dat is ontstaan vanuit de behoefte om tot een betere samenwerking op het gebied van orthopedische zorg tussen de eerste en tweede lijn te komen.

Fysiotherapiepraktijken aangesloten bij Beweegzorg Noordwest en huisartsen uit de regio Alkmaar en Den Helder hebben met de orthopedisch chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep de handen ineengeslagen om samen de behandeling van knie- en heupartrose te optimaliseren. Deze fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen werkten al samen binnen het Netwerk Orthopedie.

De samenwerkingspartners willen inzichtelijk maken waar de zorg aan patiënten met een orthopedische aandoening aan moet voldoen, welke kwaliteitscriteria gehanteerd worden en op welke wijze partijen denken de zorg verder te kunnen optimaliseren en ontwikkelen.


Word ook lid!

Wil jij met ons samenwerken aan intensievere en beter georganiseerde therapie voor artrosepatiënten? Wordt dan lid van Netwerk Artrose Noordwest.

Het Netwerk Artrose Noordwest is een open netwerk, iedereen die aan de kwaliteitscriteria voldoet kan meedoen. Elke praktijk die lid is van Beweegzorg Noordwest kan aansluiten bij het Netwerk Artrose Noordwest.

Aanmelden kan eenvoudig via: info@bnw.nl